Změny počasí a jejich vliv na naši pleť

Změny počasí a jejich vliv na naši pleť

Změny počasí a jejich vliv na naši pleť

 

Znáte to, ráno byste nejraději vytáhla zimní bundu a kozačky, jakmile ale vyjde sluníčko a naplno začne svítit, teplota stoupá pomalu k letním hodnotám a vy svlékáte jednu vrstvu za druhou. To je ten pravý podzim, barevný a rozmanitý. Chvíli je jako v létě, aby se za okamžik zatáhlo a začalo pršet.

Já podzim miluju, ale naše pleť změnami teplot velmi trpí. Smog v ovzduší, vlhko a časté střídání teplot pokožce nedají vydechnout. Ještě se ani nestačila vzpamatovat z úporného horka letošního léta a už musí bojovat s vlivy podzimu. Přinášíme vám proto pár praktických rad, jak dopřát pokožce tu pravou rehabilitaci, aby byla na podzim krásná a svěží.

Jako u všech procedur je třeba pleť nejprve důkladně vyčistit. Pro dokonalou péči doporučujeme naše micelární vody 3v1. Micely jemně odstraní z pokožky nečistoty a zbytky make-upu a díky neutrálnímu pH chrání rovnováhu pokožky a zachovává její přirozenou ochrannou bariéru. Naše micelární vody obsahují navíc i panthenol, který dodává pokožce hydrataci. Na výběr pak máte heřmánkovou micelární vodu pro všechny typy pleti a micelární vodu s výtažkem z ovsa pro podrážděnou a suchou pokožku.

V podzimním období pak doporučujeme používat hutnější výživné krémy. Náš krém s argonovým olejem a bambuckým máslem je ideálním pomocníkem pro hydrataci pokožky díky obsahu panthenolu. Arganový olej, tekuté zlato z Maroka, jak se mu také přezdívá, pak pokožce dodává pevnost a regeneruje ji. Díky tomu bude vaše pleť i na podzim působit svěží a plná života.

Navíc pro Vás máme výhodnou sadu s krémem na ruce zdarma.

 

Věnujte vaší pokožce náležitou péči a užijte si podzim svěží a s úsměvem na tváři.

Všechny komentáře

Leave a Reply